• Jastuk masazhi me muzikë

   

  • Lidhja e mesazheve të dridhjeve me riprodhuesin e muzikës lejon përdoruesin të dëgjojë muzikë përmes folësve të jastëkëve të integruar, si dhe të marrë një mesazh dridhës.
  • Ju mund të ndëgjoni muzikë në pajisje të ndryshme përmes jastëkut, të tilla si (smartphone, tablet, laptop, desktop dhe orë inteligjente).
  • E shkëlqyeshme për udhëtime, kampe, ndonjë gjë, plazh, peshkim dhe shumë më tepër …
  • Udhëzimet për përdorimin dhe kujdesin për përshkrimin e produktit:
  • 1. Merrni masazherin e qafës, shtypni çelësin e rrymës do të tundë masazhin,me një vibrator të vogël masazhesh
  • Kur pastroni produktin, mund të mbani jastëkun, të mbani fundin e prizës, fshijeni butësisht sipërfaqen me një leckë të thatë për të tharë lagështinë
  • Mos e vendosni jastukun e masazhit në ujë

Menuja Kryesore