• Sigurim shtëpie me interkom kompleti i dyerve me video pa tel

  • Monitor në kohë reale –
  • Porta jonë pa tel video mund të shohë, dëgjojë dhe bisedojë me këdo në derën tuaj në kohë reale, duke e bërë familjen tuaj më të sigurt.
  • Imazhe – Me një ekran me ngjyra TFT 7 “, monitori i brendshëm mund të kapë automatikisht dhe të ruajë deri në 100 imazhe me datën dhe kohën.
  • Vizioni IR Night – i pajisur me sensor IR dhe LED, kamera mund të ndizet automatikisht drita për t’ju dhënë një pamje të qartë të natës.
  • Përdorni me bateri ose energji elektrike
  • Komplet e intercom-it të dyerve të telefonit mund të përdoren me bateri ose energji elektrike.
  • Ju mund të përdorni energji për të ngarkuar baterinë kur bateria është pa energji elektrike
  • Kontrolli i bllokimit
  • – Kontrolloni bravat e energjisë direkt nga monitori i ngjyrave për sigurinë dhe komoditetin e shtuar
  • Përmbajtja e paketave:
  • Monitor i brendshëm
  • 1 X 7-inç Dera e jashtme
  • 1 X HD
  • 1 X Adapter i rrymës së kamerës së jashtme
  • 1 x USB Adapter elektrik për Monitor të Brendshëm Bateri
  • 2 X BL-5J Qese
  • 1 X me vida dhe kapëse
  • 1 X Mbulesë kundër shiut 1 broshurë
  152.00180.00

Menuja Kryesore