• Sperkates elektrik , HVLP 800ml

  • Bërë nga material me cilësi të lartë, i fortë dhe i qëndrueshëm.
  • Ndërprerësi i energjisë i dizajnuar në mënyrë ergonomike është më i sigurt dhe më i përshtatshëm.
  • Kënd i rregullueshëm i spërkatjes, i rregullueshëm për rrjedhën, i rregullueshëm për shpejtësinë e spërkatjes, i lehtë për t’u përdorur.
  • Ngjyra të zbatueshme, ngjyre latex, ngjyrë vaji, nghyrë druri, llak, bojë akrilike, bojë me bazë uji, bojë e holluar, etj.
  • Karakteristikat: -360 ° hundëzimi me shumë kahje përmirëson modelin kompakt me njësi të shkëlqyeshme të mbulimit pa rrjedhje ose derdhje.
  • Mund të rregullohet në tre modele të ndryshme të spërkatjes. -Me butona të rregullueshëm të valvulave për të rregulluar modalitetin e rrjedhës, efikas dhe kurseni material.
  • Zbatohet për mobilje, mure, gardhe, makina, makina, llak DIY, etj.
  35.0042.00

Menuja Kryesore