• TOBI – Hekur i përkryer , me avull për shum qëllime

  • E përkryer për hekurosjen e të gjitha llojeve të rrobave
  • Projektuar për hekurosje të lehtë në shtëpi, efektive si një hekur profesional i pastrimit të thatë; i sigurt për t’u përdorur në të gjitha llojet e materialeve dhe pëlhurave
  • Në një mënyrë të lehtë dhe të drejtpërdrejtë, hekurosni të gjitha skajet e rrobave, 5 herë më shpejt se hekuri i thjeshtë; një mënyrë e shpejtë dhe e thjeshtë për të freskuar rrobat
  • Hekurosja nuk kërkon një sipërfaqe të sheshtë ose bord hekuri, por thjesht mund të hekuroset në një varëse rrobash
  • Mbush me ujë të distiluar, dritarja e tejdukshme plastike tregon nivelin e ujit
  • Nxehet për më pak se 3min.
  • E përkryer për të udhëtuar

Menuja Kryesore