• Shtrengues gjunjëve me feder metalik

  • Ato lehtësojnë dhimbjen e meniskut, tendinitit, osteoartritit, kondromalitit, dëmtimeve ligamentoze etj.
  • Ato zvogëlojnë presionin në gjunjë, stabilizojnë gjunjët dhe i forcojnë ato
  • Gju mbështesin patinën me kompresim për të lehtësuar dhimbjen dhe për tu rikuperuar nga dëmtimet
  • Mbështetje për ngritjen e objekteve të rënda – përmirësoni forcën e përgjithshme të gjurit; nëse jeni të ekspozuar ndaj ngritjes së peshës vazhdimisht, kapëset lehtësojnë peshën deri në 40 kg.
  • Mbështetje dhe ekuilibër ekstra në vrapim, sport, mbledhje, ngjitje malore, çiklizëm, aktivitete ditore, etj.
  • Ato mund të vishen nën ose veshje
  • Arna rregullimi dhe fiksimi
  • Burimet metalike në pjesën e prapme të kapëseve të montuara në një bazë plastike
  • Materiali: Shtëpi e qëndrueshme dhe e qëndrueshme, lëkura merr frymë lirshëm
  • Krijuar për burra dhe gra
  • Dimensionet: 320 x 630 mm
  • Madhësia universale

  17.9936.00

Menuja Kryesore