• Eagle Karaoke

  • 8 “altoparlant dhe kuti përforcues
  • Drita LED (mund të ndizet dhe çaktivizohet)
  • Ndjeshmëria: 98 + -2dB
  • Gama e frekuencës: 45Hz-20kHz
  • Fuqia dalëse: 15W / 25W
  • Kabineti me fibra najloni rezistent ndaj ABS
  • Hyrja MIC me prizë
  • Përzierësi i veçantë dhe kontrolli i nivelit
  • Input / Output me lidhës RCA
  • Drita LED pas muzikës
  • Me kartën e kujtesës, FM, Bluetooth dhe telekomandë
  • Bateria 7.4V 1.5A dhe mikrofoni me tela
  • Tensioni: DC-9V
  115.00150.00

  Eagle Karaoke

  115.00150.00

Menuja Kryesore