• Gemei – 6025

  • Modeli GM6025
  • Voltet me vlera AC220-240V 50-60Hz ose AC100-110V 60Hz opsionale
  • Fuqia 3W
  • Materiali brisk
  • Precizues i çelikut të pandryshkshëm me kapak titan, posaçërisht teh i tubave ABS Shell
  • Aksesorë me 4 furça fiksimi, furça pastrimi, shishe vaji me pirgje, udhëzime gjithëpërfshirëse për broshurat ndryshim
  • Me çelsin ON / OFF për funksionim të lehtë.
  • Bateri e rimbushshme me shumë efikas brenda.
  • Koha e ngarkimit 8 orë mbushje
  • Përdorimi i kohës për 60 minuta përdorim.
  • Dizajn rroje e mprehtë, e qëndrueshme , teh çeliku inox dhe teh fikse titaniumi, kaloni në presion, treguesi i karikimit, karikimi standard.
  • Pas përdorimit, futeni atë në prizën e ngarkimit, drita e treguesit do të tregojë
  • Përdorimi: Përdorimi i shtëpisë në familje ose sallon

  Gemei – 6025

  25.00

Menuja Kryesore