• Roach Doctor ,gel per eliminimin total te kacabu

  • KONTROLLI Tërheqjes: karrem Roach Doctor tërheq dhe vret buburrecat,kacabut gjermane me formulën e saj tërheqëse

  • ZBATUESI I SYRNIMIT: vendosni lehtë një xhel roach ku buburrecat duan të fshihen lehtë me aplikuesin e majës së shiringës.

  • LEHTSISHT PRDORIMI FORMULA: gjithçka që ju nevojitet është një llak i vogël me një diametër … “vrasës roach” në hapësira të vogla për të filluar lirimin e shtëpisë tuaj nga buburrecat e vështira.

  • Perdorim I mbrendshem & jashtem: Roach Doctor është i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm, duke e bërë atë një ilaç të përsosur për kacabu. P

  • PRFSHIR: një (1) shiringë (1.06-ml [30g]) Roach Doctor karrem buburreci.

  10.0015.00

Menuja Kryesore