• GDLITE GD-8050

  Gdlite 8050 që ka një bateri 6 rechargeable dhe një panel diellor 3 w. Ka 3 LED bulbs që kanë kabllot 3 metër secili me çelsin individual dhe 1 buldozë rrotulluese (disko) edhe me një kabëll 3 metra të gjatë, por pa switch. i cili mbështet të gjitha audios mp3 dhe gjithashtu radio FM me përzgjedhës kanali. Ka një port USB për të luajtur muzikë dhe ngarkim dhe kabllo të gjatë që mund t’i përdorni për të ngarkuar të gjitha llojet e telefonave shumë shpejt. e saj diellore më e mirë për përdorim në shtëpi, sepse prodhon dritë të ndritshme.

  Dimenzioni panelit 140 x 290 mm

  PESHA:400gr
  60.0080.00

  GDLITE GD-8050

  60.0080.00
 • GDLITE GD-8126

  Paneli diellor 9V / 3.5W
  Ngarkues i telefonit celular
  Ngarkuesin AC / DC
  8 Drita SMD LED
  + 1W LED pishtari
  Bateria e zëshme
  Koha e tarifimit: 13 ~ 15hours në rrezet e diellit
  Produkti: 3W
  3 Llamba 6V / 3W secila
  Koha e punës: 4 ~ 6hours çdo ditë
  Në sezonin e shirave, bateria nuk mund të ngarkohet plotësisht nga panelet diellore.

  50.0070.00

  GDLITE GD-8126

  50.0070.00

Menuja Kryesore