• SPIN SPA – furçë profesionale për pastrimin e fytyrës

  Furça për pastrimin e Fytyrës është një sistem profesional për pastrimin e fytyrës i krijuar për të dhënë rezultate të provuara. Siç mund ta shihni, furça e fytyrës pastron butësisht dhe pastron make-up dhe papastërtitë nga poret, duke e lënë fytyrën të ndjehet e qetë, e rifreskuar dhe rigjallëruar.Eksfolimi është çelësi për të zbuluar lëkurën rinore dhe rrezatuese dhe tani është e lehtë të merrni rezultate të stilit spa sa herë që e fshini me një furçë të fytyrës Spin Spa.Kjo furçë e kthyeshme e baterisë siguron pastrim të thellë, eksfoliimin dhe masazhimin e lëkurës, duke e lënë të duket e freskët dhe më e re. Lani plotësisht duart tuaja.Përdorni çdo ditë me xhel ose sapun tuaj të preferuar. Dy kokat e zëvendësueshme mund të ndryshohen shpejt dhe me lehtësi. Dizajni kompakt është i lehtë dhe i lëvizshëm. Kontroll i lehtë mbi / jashtë. Ju ndjeheni të freskët dhe të sigurt çdo ditë! Kërkon 2 bateri AA (nuk përfshihen). Përfshinë dy furça pastrimi

  • Kompakt dhe i lëvizshëm
  • Dy furça të hershme pastrimi
  • Kontroll i lehtë mbi / jashtë
  • Dizajni kompakt është i lehtë dhe i lëvizshëm.
  • Kërkon 2 bateri AA (nuk përfshihen).

   

  18.0035.00

Menuja Kryesore