• Smart Robot, furça automatike e fshesë me korrent

  • karakteristika
  • 1. Mënyra e Karikimit USB, me bateri të integruar me kapacitet të lartë, mund të përdoret vazhdimisht kur është plotësisht i ngarkuar, me jetë të gjatë
  • 2. Teknologjia automatike e kthimit: kthesë automatike kur hasen pengesa.
  • 3. Mini Roboti elektrik me vakum është mjaft i paktë për të kaluar nëpër shtrat ose shtratin në shtëpinë tuaj
  • 4. Motori i ulët i veshjes dhe ajrit të pastruar Avancon në mënyrë të konsiderueshme vakumin e zhurmës, shkalla e pastrimit të pluhurit është më e lartë 99.7%
  • 5 Jetë e gjatë dhe kursimi i energjisë Bateria e përparuar Li-ion mban jetë maksimale dhe performancën e ngarkimit për vite, mund të përdoret vazhdimisht, jetë të gjatë shërbimi
  • 6. Kontrolli fleksibël dhe falas i rrotës magjike dhe mikrokompjuterit automatikisht ndryshon drejtimet kur hasni pengesa, të zgjuara për t’u përdorur.
  • Roboti më i pastër punon natyrshëm në shtëpi për të tërhequr pluhur dhe tokë me ind mikrofibër.
  • specifikim
  • Materiali: ABS Fuqia:
  • Bateria e integruar e rimbushshme e litiumit
  • Parametri i baterisë: 3.7V 18650 bateri litium / 1500MAH
  • Fuqia: Karikimi USB Koha e tarifimit: Një orë (përafërsisht)
  • Madhësia e produktit: 23 * 23 * 6ЦМ
  • Orët e hapjes: Një orë e gjysmë (afërsisht) pasi të keni mbushur plotësisht Me një furçë
  • Paketa përfshin: 1 furçë X për pastrimin automatik të furçave
  • 1 kabllo USB
  • Njoftim: Ngarkoni plotësisht makinën e pastrimit për herë të parë
  32.0056.00

Menuja Kryesore