• Fshisë me korrent perfekt për makinën tuaj

  • Fshisë me korrent për makina,
  • Fshisë me pakicë portative të lagur dhe të thatë, me thithje të fuqishme, 3Kpa, voltazh i lartë 12V 106W, kabllo energjie 5M DC me një kuti mbajtëse (E zezë dhe portokalli) thithje 12-volt 106W 4.3Kpa.
  • Mjeti më i mirë ideal për pastrimin e pluhurit, rërës, hirit të cigares, thërrimet, flokët e kafshëve shtëpiake dhe shumë gjëra të tjera të vogla.
  • Grykë është e hollë dhe mund të hyjë në çarje pa u shqetësuar. 
  • Një vakum manual i thatë dhe i lagësht vjen me 3 pajisje shërbimi dhe një kabllo energjie prej 4,5 metrash për t’ju ndihmuar të pastroni kudo në makinën tuaj.
  • Dizajni i thjeshtë e bën montimin dhe instalimin më të lehtë.
  • Ky filtër mund të hiqet dhe lahet me ujë, duke pastruar filtrin me një furçë për ta mbajtur atë të freskët dhe të zgjasë më gjatë.
  • Vakumi i makinave
  • x 1, Zorrë zgjatëse
  • x 1, furça për fiksim
  • x 1, bashkëngjitje plas
  • x 1, furnizimi me energji elektrike 4.5M
  • x 1, çanta mbajtëse
  • x 1, Udhëzimet e funksionimit
  • A jeni i shqetësuar për flokët e kafshëve shtëpiake në makinë?
  • Po kërkoni një fshisë me korrent të fuqishëm të makinave?
  • A doni që makina juaj të jetë e pastër dhe e rehatshme?
  • Përdoreni atë për pluhur të lagur ose të thatë
  • Kjo fshisë portative mund të përdoret në tapete dhe dysheme të lagura ose të thata për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja.
  • Ofron fuqi të thithjes së lartë – Ky është një vakum thithjeje i fuqishëm i makinave.
  • Mund gjethe vakumi, pluhur, papastërti etj.
  • Ai është i fortë, i fuqishëm dhe i besueshëm.
  • Boshllëqe të lehta për flokët nga macet dhe qentë
  • specifikim
  • Modeli: MS2001
  • Tensioni: 12V Fuqia: 106W
  • Koha maksimale e përdorimit: jo më shumë se 30 minuta
  • Paketa përfshin:
  • x 1, shtrirja e zorrës
  • x 1, pajisje shtesë për furçë
  • x 1, bashkëngjitje plas
  • x 1,16.4Ft kabllo energjie
  • x 1, çanta mbajtëse
  • x 1, Udhëzues mbështetës
  • x 1 dhe FILTER BONUS

Menuja Kryesore