• Mini Shatërvan cokollate, 3 Nivele, Kontroll motori

  Fountain Chocolate u krijua si një kopje e burimeve çokollate të përdorura nga hotelierët profesionistë në evente.
  Mbart çokollatë të bardhë ose kafe të shkrirë nga baza në majën e kullës së saj.
  Mban çokollatën e shkrirë me një bazë të ndezur që e mban çokollatën të ngrohtë dhe të rrjedhë.

  • Materiali: ABS + Baza prej çeliku inox + Kontrolli i motorit
  • Ngjyra: kafe
  • Lartësia: Përafërsisht. 22cm / 8.7 “
  • Diametri bazë: Përafërsisht.15cm / 5.9 “
  • Diametri i Madh i Kthesës: Përafërsisht. 8cm / 3.1 “
  • Diametri i vogël i gjatësisë: Përafërsisht. 6cm / 2.4 “
  • Tensioni (V): 220V
  • Fuqia (W): 250W
  28.0050.00

Menuja Kryesore