• Kondicioner 4 në 1 me led drita dhe USB

  Super flladitësi me led drita me të cilin të gjithë do të gjeni zgjidhje të problemit tuaj në vapën e verës se nxehtë për të mbajtur ambientin e juaj të freskët.

  – Krijoni një zonë ftohëse
  – Temperatura e hapësirës deri në 6 – 8 gradë
  – Erë e fortë, por operacion në heshtje
  – Zgjidhni nga 3 shpejtësi dhe rregulloni rrjedhën e ajrit
  – Konsumi i vogël i energjisë
  – Ju vetëm shtoni ujë dhe ndizeni atë.

  karakteristikat:
  – Fuqi: 350W
  – Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 750ml
  – Shpejtësia: 3 mënyra (High / Medium / Low)
  – Numri: Në më pak se 68 dB (A)
  – Madhsia e produktit: 10.3 * 8 * 7.8inches
  – Koha e spërkatjes: 6-8 orë

  Njoftim:
  1. Mbani gjësende të vogla personale të freskimit të ajrit.
  2. Shtoni ujë të kripur me ujë ose ujë të pastër, për të shmangur ndikimin në funksionin e ftohjes.
  3. Përdorni furçën e kupës ose furçën e dhëmbëve dhe pastroni rezervuarin e ujit një herë në javë, mbani të pastër dhe të shëndetshëm.

  Paketa përfshin:
  1 x ftohës ajri personal
  1 x përshtatës USB (pa paketën e përshtatësit)
  1 x Manuali i Përdorimit në Anglisht

  29.0050.00

Menuja Kryesore