• Filxhan magjik kafeje

  • Nëse gjetja e një lugë është shumë e vështirë për ju, atëherë keni nevojë për një filxhan kafe magjike.
  • Ky filxhan ka një mekanizëm përzierjeje në bazën e saj që ju ndihmon të përzieni pijen me vetëm një buton.
  • Turi do të sigurojë që pija juaj të jetë e përzier vazhdimisht mirë.
  • I përshtatshëm për kafe, kakao, çaj, qumësht etj.
  • Materiali: çelik inox dhe plastik
  • Thjesht shtypni butonin Instant Shake
  • Dimensionet: 14 x 11 x 8.5 cm
  • Punon në bateri 2 x AAA 

Menuja Kryesore