• GEMEI 1701 – FEN PËR FLOKË

  • Fuqia: 1200W
  • E përkryer për stilimin dhe formësimin
  • 2 shpejtësi
  • 1 aksesor Teknologji për mbrojtje nga majat e zjarrit, kondicionimi i joneve kundër pikimit, për flokë të butë,mbrojtje nga goditja elektrike
  • I përshtatshëm për përdorim shtëpiak ose udhëtim
  • Mbrojtje nga mbinxehja
  • Tensioni: 200V 50-60 HZ
  • Dimensionet: 25x25cm
  • Kablloja: 1.4m

Menuja Kryesore