• Atmosfera e energjisë LED, altoparlant Bluetooth

  • specifikimet:
  • Furnizimi me energji elektrike: 5V 1A
  • Fuqia e daljes së llambës: 5W
  • Kapaciteti i baterisë: 3600mAh
  • Versioni Bluetooth: 4.2 SNR Gjuha RDA:> 75dB
  • Shkalla e Shpërndarjes së Altoparlantit: <10% Fuqia e folësit: 5W / 50MM 4ohm
  • Distanca e transmetimit Bluetooth: 10m (pa pengesë)
  • Lloji i papërshkueshëm nga uji: IP65 Koha e riprodhimit të muzikës: 8 orë përafërsisht.
  • Koha e riprodhimit të flakës: 22h përafërsisht. Koha e tarifimit: 4-5 orë
  • karakteristika:
  • 1. Altoparlanti i azhurnuar i udhëhequr tregon dritën më reale të flakës. çdo LED ndez dritat e ngrohta të verdha, duke formuar flakë mahnitëse, duke imituar flakë jashtëzakonisht realiste dhe natyrore të vallëzimit.
  • 2. Dizajn unik me llambadarin e gërshetimit të artit bambu, i kombinuar në mënyrë të përkryer moderne dhe element tradicional.
  • Vetëm një llambë atmosferë flakë? absolutisht jo vetëm një altoparlant Bluetooth?
  26.0040.00

Menuja Kryesore