• Ekran pa tel, Lidhu me WiFi, Përdorni Miracast, DLNA dhe AirPlay

  • Ekran pa tel: Lidhuni me WiFi, përdorni Miracast, DLNA dhe AirPlay për të hartuar ekranin e plotë të smartphone / tabletë / kompjuterit tuaj në një ekran tjetër të madh të ekranit (të tilla si HDTV, monitor dhe projektues) me ndërfaqen HDMI.
  • Shijoni ekranin përfundimtar: shikoni filma, luani lojëra dhe krijoni filma tuaj ekskluziv.
  • Nuk ka nevojë për APP: Modul WiFi i integruar 2.4Ghz, nuk ka nevojë për APP.
  • Thjesht shijoni mediat në ekranin e madh Vendosni përshtatësin në portën HDMI, zgjidhni kanalin e duhur HDMI, futni pajisjen USB në adaptorin e jashtëm të energjisë (ngarkuesin e telefonit celular) dhe në fund çiftoni atë me pajisjen celulare.
  • Dizajn i lëvizshëm i përdorur dhe kompakt i lëvizshëm: Mund të përdoret për argëtim në shtëpi, mësim elektronik, prezantime edukative, takime / konferenca biznesi.
  • Ekran pa tel nga telefonat inteligjentë, tabletët në HDTV, monitorët dhe projektuesit te PowerPoint, Excel, Word, PDF dhe imazhe.
  • Dizajn kompakt dhe i lëvizshëm për transportueshmëri të lehtë.
  • Përputhshmëri e gjerë: Mbështetni telefona inteligjentë dhe tableta me Android 4.4+ dhe iOS 9.0+, për Samsung, Sony, iPhone, etj.
  • Jo i pajtueshëm me aplikacionet e mbrojtura nga “HDCP”, të tilla si Netflix, Amazon Video, SKYGO, HBO, FULU dhe Honda.
  • Për shkak se këto aplikacione janë të koduara dhe nuk janë të autorizuar të ndajnë softuer të palëve të treta. 5 Ekran i vogël në ekran të madh:
  • Përmbajtja e mrekullueshme (video HD / lojëra / muzikë / foto / skedarë) nga smartphone / tabletë / PC (Windows8.1 +) / Mac në HDMI si TV dhe projektues, Argëtim / Biznes / Edukim / Trajnim miqësor për familjen.
  • Parametrat: Ngjyra: E zezë
  • Ndërfaqja: HDMI
  • E zbatueshme: Mbështetni Miracast / Airplay / DLNA List 2.4G me të njëjtin ekran
  • Kabllo për karikim
  28.0045.00

Menuja Kryesore