• Dyshek per udhetim me makine

  • Inflacioni dhe Deflacioni i Shpejtë: Pas disa minutash fryrje ose fryrje me një pompë ajri, dysheku ynë i fryrë mund të përdoret ose paloset shpejt.Pomponi shtratin e fryrë dhe vendoseni në sediljen e pasme.
  • Komoditeti dhe siguria: Në përputhje me ergonominë, dysheku mbështet më mirë shtyllën kurrizore dhe ju siguron rehati të madhe.
  • Dizajni i fëmijëve kundër rënies dhe mbrojtësit të kokës mbron fëmijët tuaj dhe ju nga rënia, pa u shqetësuar për kthesat e papritura ose frenimin.
  • Vendoseni në sediljen e pasme ose në dysheme si një shtrat ose kthejeni shtratin si një divan .
  • Lehtë për tu ruajtur dhe pastruar: Vjen me një çantë pompë.
  • Kujdesi për shtratin e ajrit të makinës është gjithashtu i lehtë për shkak të PVC-së së sipërme të papërshkueshme nga uji me sipërfaqe të butë të tkurrjes
  • Përveç kësaj, ky dyshek udhëtimi është i shkëlqyeshëm për aktivitete familjare në natyrë; ka anëtarë të familjes të cilët shpesh kanë nevojë për pushim të përkohshëm. Kur jeni duke pikni, fëmijët e lodhur ose të moshuarit gjithashtu mund të flenë mirë në të njëjtën kohë.
  28.0055.50

Shopping Cart

No products in the cart.

Zgjidh