• UV Lamp me Solar për oborr 4 led 200Lumen, Sensor Lëvizje

  UV Led Lamba me 4 Led drita secila nga 50 Lumen gjithsej 200 Lumen super drit e fuqishme .
  Mbushet me an të rezeve të diellit i cili posedon panel diellor me lëvizje 180° si dhe lëvizje dritës 90°.
  Vendohet në qfardo lloj pozicioni në parkun tuaj apo në murë, pa nevoj mjeshtrie !

  • Paneli diellor: 5.5V 1.5W
  • Bateria: 18650 bateri litium 3.7V 2200mAh
  • LED: Temperatura e ngjyrave 10 mm 0,5W: 6500
  • Fluksi: 200 lumens 50 secila
  • Koha e punës: Dita e Diellit 6-8 orë (modaliteti i dritës së lartë) 8-12 orë (modaliteti i dritës së ulët)
  • Karakteristikat: kontrolli i shkëlqimit + kontrolli i ndërprerës
  • Klasa e papërshkueshme nga uji: IP65
  • Koha e mbushjes: 8 orë
  25.0055.00
 • UFO LED dritë me sistem solar

  • Drita diellore e rrugës-UFO llambë rruge UFO 250W
  • Modaliteti i kontrollit: kontrolli i dritës plus versioni i telekomandës / panelit diellor për induksionin e trupit të njeriut: silikon polikristalinë / silic monokristalor (6V / 22W)
  • Bateria: 5 bateri me fosfat hekuri litiumi
  • Kapaciteti: 25000 mAh
  • Materiali Sanan: ABS
  • Niveli i rezistencës ndaj ujit: Metoda e karikimit IP65, koha: karikimi diellor, rreth 6 orë Koha e ndriçimit: rreth 12 orë Ndriçim i qëndrueshëm Anti-korrozioni anti-korrozioni ABS mbështjellës plastik me rezistencë të lartë ndaj flakës Mënyra e kontrollit: induksioni njerëzor, kontrolli i ndriçimit dhe kontrolli i motit
  40.0099.00
 • Llambë dore origjinale 200mAh 200mAh 800m-1km (100% foto e vërtetë)

  Paketa: x2 origjinale 3.7v 2000 mAh bateri Li-jon; Llambë shtesë LED 5W LED; Karikues i papërshkueshëm nga uji X1; Manuali i produkteve X1
  Pesha: 285g pa bateri
  Koha e tarifimit / Koha e funksionimit: 8h / 4-6h
  Gama: 800m-1km
  Solidat: Allozet e qëndrueshme Intensive Al + Class A
  Pamja: Makineria CNC precize me 4 boshte, trajtim i trashjes me oksidimin e anodës , titan i zi
  Llambat LED: Llambat LED origjinale CREE nga Amerika
  Bateria: Bateri 2A me fuqi të plotë 2A
  i papërshkueshëm nga uji

  FALAS BATERI REZERVE DHE DRITE

  32.9944.99
 • Led llambë efikas

  Dritë për shtëpin tuaj i cili i largon insektet e pa dëshiruar dhe efikas

  22.0032.00

  Led llambë efikas

  22.0032.00
 • Led Fener – Dritë dore

  • Fuqi 28 000W, dhe punon me 1 bateri litiumi (18 000mah)
  • Fuqia e ledit deri 200 metra
  • Paketi permban bateri dhe karikues
  25.0035.00

  Led Fener – Dritë dore

  25.0035.00

Menuja Kryesore