• Dritë e pasme me sinjal kthyes me telekomandë për biçikletë

  • Lehtë për tu instaluar: dritat e pasme të biçikletave të lehta dhe të qëndrueshme, drita kthyese e biçikletave mund të instalohet në të gjitha biçikletat, biçikletat për fëmijë dhe biçikletat për të rritur. gjithashtu mund të përdoret si dritë përkrenare, dritë çantë shpine, dritë paralajmëruese, etj.
  • Telekomanda me valë: një sinjal inteligjent për kthimin e një biçiklete me një sinjal kthimi është një sistem kontrolli pa tel i instaluar në kokën e biçikletës.
  • Funksionet e dritës së pasme mund të kontrollohen lehtësisht përmes tre butonave të lehtë për t’u përdorur për të shtuar sigurinë e ngasjes
  • Vendosni vetë mënyrën tuaj të dritës: drita e pasme me sinjal kthese ka 5 opsione të mënyrës së dritës: kthehu djathtas, kthehu majtas, e kuqe e qëndrueshme, blici i kuq dhe blu, të gjitha dritat vezullojnë. ju mund të kaloni midis mënyrave të ndryshme sipas nevojave tuaja
  • Metoda e karikimit USB: sinjali ynë i përgjimit të biçikletave përdor një bateri të rimbushur të integruar 500mAh, karikimi USB është i përshtatshëm dhe i shpejtë dhe mund të funksionojë për rreth 5 orë në dritë konstante. Drita e biçikletave e udhëhequr vjen me një kabllo karikimi, e cila mund të karikohet nga çdo pajisje juaj me porta USB, të tilla si laptopë, karikues makinash, karikues të telefonit celular dhe të ngjashme.
  10.0021.00

Menuja Kryesore