• Kamera sigurie e rremë, Sensori i lëvizjes,Drita Solare LED

    • Zgjidhje e lirë për problemet e vjedhjes së sigurisë me një ngjashmëri të madhe me kamerat reale dhe dritën e aktivizimit.
    • Me dizajnin e saj elegant dhe modern, kjo kamre është shumë i popullarizuar.
    • Energjia diellore: Sistemi diellor mund të karikojë automatikisht bateri të rimbushshme në një mjedis të ndriçuar mirë gjatë ditës.
    • LED i kuq i ndezur i mundësuar nga bateri diellore ose 2 bateri AA kursen më shumë energji dhe siguron që ai të jetë në gjendje të punojë normalisht në një ditë me re ose me shi. A besojnë të gjithë se shtëpia juaj monitorohet 24/7 vazhdimisht.
    15.0037.00

Menuja Kryesore