• Drita atmosferike për dekorimin e brendshëm të makinës

    • Brez i dritës së brendshme të makinës 16ngjyra RGB: e kuqe / portokalli / verdhë / jeshile / blu / rozë / e bardhë / jeshile kristal / vjollcë / blu kristal (16 ngjyra opsionale). Inverter 12V, voltazhi i hyrjes DC12V (vetë drita është 110V).
    • Drita e butë nuk dëmton sytë, konsumi i saj i ulët i energjisë është -1W, kështu që linja totale e dritës së energjisë së hyrjes, ka një efekt më të mirë të kursimit të energjisë.
    • Kontrolli APP ju lejon të ndryshoni mënyrën dhe të rregulloni shkëlqimin siç dëshironi, dhe gjithashtu tingulli i aktivizuar ju lejon të shijoni argëtimin duke ndryshuar ngjyrën.

    • Fleksibël dhe rezistent ndaj ujit, mund të përkulet në çdo formë dhe të pritet në çdo gjatësi. Mund të ofrojë ndriçim 360 gradë. Isshtë e përkryer për të dekoruar brendësinë e makinës, të tilla si nën derë, përgjatë panelit të panelit të kontrollit diku.

    13.0025.00

Menuja Kryesore