• Drejtimi i shpejtë i flokëve me titan plus

  • Produkt revolucionar, me pllaka ngrohje qeramike 100%, Ekzistojnë 66 pika të kuqe silikoni mbi të gjithë kornizën e salduar, që rrotullohen 360 ° për të shmangur përdredhjen.
  • Udhëzime për përdorim: – Përdorimi i cilësimeve të ndryshme për përdorimin e drejtpërdrejtë të flokëve mund të arkivojë temperatura të ndryshme direkte të flokëve, shpejt me një buton, secila prekje mund të ndryshojë 5 gradë Celsius.
  • Ne ju rekomandojmë që të filloni duke zgjedhur sasinë më të lartë në vend të flokëve për të ulur nivelin e temperaturës.
  • (1) Për flokë të trashë zakonisht zgjidhni një temperaturë më të lartë 210-230 gradë Celsius.
   (2) Në përgjithësi varni flokët në një temperaturë prej 210-190 gradë.
   (3) Temperatura e imët e përzgjedhjes së flokëve 200-170 dhe zgjedhja e temperaturës së ulët mund të jetë pak më e ngadaltë
   (4) Përdorni butonin e energjisë për të shtypur dhe mbajtur 3 sekonda për të filluar, shtypni 3 sekonda për ta fikur.
  12.0021.00
 • Titanium Plus Drejtues i shpejtë i flokëve, HQT-906 Furçë për Drejtimin e Flokëve

  Produkt Revolucionar, Kombinon Krehërin me Një DREJTUES 100%  Pllaka Nxehtësimi Qeramike, Ngrohje e Qëndrueshme Ekzistojnë 66 Pika të Kuqe Silici në pjesën e sipërme të Kornizës Të Gjithë Kornizën e Salduar,  360 ° Kordon kthyes për të shmangur binjakëzimin e telit. Udhëzimet e funksionimit: – Përdorimi i cilësimeve të ndryshme të përdorimit të drejtpërdrejtë të flokëve mund të arkivojë temperaturë të ndryshme të drejtpërdrejtë të flokëve, të shpejtë me një buton , çdo prekje mund të ndryshojë 5 gradë celsius. Ne ju rekomandojmë që të filloni të zgjidhni sasinë më të lartë, sesa sipas flokëve për të ulur nivelin e temperaturës. (1). Per Flokët e dendur në përgjithësi zgjidhni një temperaturë më të lartë 210-230 gradë celsius. (2) Varja e përgjithshme e flokëve në temperaturë 210-190 gradë. (3) Temperatura e zgjedhshme e flokëve të imët 200-170 dhe zgjedhja e temperaturës së ulët mund të jetë pak më e ngadaltë (4). Ju lutemi përdorni butonin e energjisë për të shtypur në pritje për 3 sekonda për të nisur, shtypni 3 sekonda për t’u fikur.

  10.9925.00

Menuja Kryesore