• Depilator 3 ne 1

    Teh çeliku inox; Disqe qeramike me strukturë, Mbërthim i butë, Ndihmon për të hequr qimet edhe më të imëta; Ngritës aktiv i flokëve, vibron dhe heq edhe qime të rrafshëta. Pajisja me kabëll pa tela, makinë prerëse me precizion. Epilator për rroje flokësh, model buzë dhe stil dhe makinë prerëse pa kabëll. Përdorim me shumë qëllime, dizajn elegant dhe miqësor ndaj lëkurës.mirëmbajtje falas.

    14.9925.00

    Depilator 3 ne 1

    14.9925.00

Menuja Kryesore