• Llambat LED për dekorimin e pemës së Krishtlindjes me telekomand

  Shijoni festat e Krishtëlindjes dhe Vitit të Ri dhe krijoni një atmosferë komode për të dashurit
  Llamba vertikale LED do të ndezin pemën tuaj të Krishtlindjes lehtësisht dhe pa kabllo gjarpëruese, pa telashet e dekorimit
  Llambat kanë një formë sferike dhe një diametër shumë më të madh se ndriçimi standard i Vitit të Ri
  Teknologjia e kursimit të energjisë LED
  Lehtë për t’u përdorur
  Zgjidhni nga tre mënyra të largëta të funksionimit, 16 ngjyra dhe modele të ndryshme për ndezje, ngjyra të alternuara ose dritë të ndezur
  I pershtatshem per pemet e Krishtlindjeve deri ne lartesi 230cm
  64 llamba të rregulluara në 8 varg (8 llampa për rresht)
  Gjatësia e një vargu: 180cm
  Thjesht vendosni unazën mbi majën e pemës së Krishtlindjes dhe ulni vargjet poshtë
  Efektet e mrekullueshme të dritës për një shkëlqim festiv, shkëlqim të fuqishëm dhe tepër spektakolar dhe atmosferë

Menuja Kryesore