• Kenwood – Mini dëgjues dy ansore

  Mund të vihet në anën e djathtë dhe majtë dhe eshte i rehatshem.
  Bërthama e veshit përshtatet lehtësisht në vesh, e cila mban bisedat tuaja private
  Personeli përkatës: policia, ushtria, mashtruesi dhe biznesmeni.
  Faqet e ngjashme: klube nate, bare, paintball, siguri, restorante, hotele, aeroporte, kazino, fabrika prodhimi, konventa, koncerte, magazina dhe ambjente te zhurmshme
  Diametri standard me dy pincë: Koka 3,5mm (pin i lartë). Mikrofoni 2.5mm stereo (pin fund)

  Për pershtatjet me radio lidhjet lexo më posht tek Përshkrimi !

  12.0020.00

Menuja Kryesore