• Clean Smart – Robot për pastrimin e dyshemesë

  • Pastruesja juaj e re e dyshemesë!
  • Thjesht vendoseni në dysheme dhe ndizeni!
  • Falë rrotullimit të poshtëm, roboti do të lëvizë në çdo cep të shtëpisë, dhe falë sensorit të integruar, kur përballet me një pengesë ai rrotullohet, ndryshon drejtim dhe vazhdon të pastrohet.
  • Ai automatikisht lëviz rreth dhe pastron dyshemenë
  • Projektuar për të pastruar sipërfaqe të lëmuara – parket, tjegull, parket laminat dhe më shumë
  • Produkti pastron grimcat e imëta siç janë pluhuri, fibrat, thërrimet, etj.
  • Punon me teknologjinë vakum
  • I përshtatshëm për pastrim ditor
  • Fuqia: Bateria e rimbushshme e integruar përmes kabllit USB
  • Koha e tarifimit: 4h – Koha e punës: 3h
  28.0037.00

Menuja Kryesore