• 48 në 1 Cels multifunskional 360° Rotacion

    Tiger 48-në-1 e projektuar në mënyrë unike që bëhet menjëherë mjeti i duhur për çdo punë duke klikuar thjesht midis madhësive të ndryshme! Ju nuk keni nevojë për nyje të shumëfishta fole ose pajisje të mëdha mjetesh, thjesht rrotulloni kokën për të gjetur përshtatjen e duhur! Tiger ndryshon nga një madhësi në tjetrën aq shpejt sa mund të klikosh mjetin! Dizajni unik revolucionar i dhëmbëve ju lejon të bëni madhësi standarde dhe metrike – thjesht rrokullisni mjetin përreth dhe keni më shumë madhësi! Ndryshe nga kyçet e tjera, Tiger ju lejon të punoni në kënde 45 °! Punonja Tiger është e dobishme, e përshtatshme dhe ju kursen kohë! Merren me projekte rreth shtëpisë, në rrugë, në punë, kudo tjetër! Ky mjet i klasës profesionale është i dizajnuar me kokë rrotulluese 360 ° që ndryshon shpejt në madhësinë që ju nevojitet. Nuk ka më shumë përpjekje për të gjetur kokën e prizës me madhësi të duhur! Nuk ka më shumë ngarkesa rreth kutive të mjeteve të rënda. Me këtë pikëllim të tillë, hiqni mendimet nga projektet tuaja dhe bëjeni ato më shpejt dhe më të lehtë!

    15.0035.00

Menuja Kryesore