• Android Box

  Android Box MX9 4K HD Ultra HD Wi-Fi Android HDMI SD Memory Card SD MP3 MP4 WMA Kodi OTT TV Kutia Aplikimi
  Për të shijuar filmat, serinë, videot tuaja të preferuara dhe për të hyrë në rrjetet tuaja sociale, Android Box MX9 vjen për të transformuar televizorin tuaj në TV të zgjuar. Duke punuar me sistemin Android, Kutia e TV OTT ka rezolucion 4K Ultra HD për të siguruar cilësi të zërit dhe imazhit.
  Me lidhje wi-fi, Android Box MX9 ka hyrje HDMI për t’u lidhur me kartën tuaj të televizorit, USB dhe SD. Me të, ju mund të përfitoni nga videot dhe audios në MP3, MP4, WMA, WMV dhe më shumë. Nëse jeni duke kërkuar argëtim cilësor, Android Box MX9 është zgjedhja juaj më e mirë!

  Karakteristikat
  • Ju lejon të ktheni TV konvencional në Smart TV
  • Sistemi operativ: Android 6
  • Aplikime dhe lojëra standarde të transmetimit
  • Rezolucioni: 4K Ultra HD
  • Lidhje Wi-Fi
  • Funksion Miracast dhe Airplay: Mundëson pasqyrimin e ekranit të TV të celularit për televizorin (Kontrolloni zgjuarsinë dhe përputhshmërinë e tabletëve)
  • DLNA: Rrjeti i Shpërndarjes Multimedia
  • Inputet: HDMI, USB dhe SD Memory Card (Kapaciteti deri në 32GB), AV, SPDIF (Digital Audio Input) dhe RJ-45
  • Format audio të mbështetura: MP3, WMA, APE, FLAC, OGG, AC3 dhe AAC
  • Formate të imazhit të mbështetur: JPEG, BMP, PNG, GIF, TIFF dhe JPS (3D)
  • 1GB memorie RAM dhe 8GB memorie ROM

  Përmbajtja e paketës:
  • 01 Android Box MX9
  • 01 Telekomanda
  • 01 Kabllo HDMI

  35.0043.00

  Android Box

  35.0043.00

Menuja Kryesore