• BOMA – skuqje e thellë ushqimi pa vaj

    • Trendi i ushqimit-patateve nuggetsave te skuqur me ajër , ushqime të skuqura pa kolesterol. Ne nuk kemi nevojë të shtojme vaj
    • Fryerja vetë do të gatuajë çdo ushqim me përmbajtjen e tij pa vaj.
    • SHUM E DOBISHME, veçanërisht për njerëzit e ndërgjegjshëm për shëndetin. e garantuar me jetëgjatësi dhe shumë të përshtatshme për t’u përdorur.
    • Thuaj lamtumirë kolesterolit dhe yndyrës dhe ji i shëndetshëm me BOMA!
    65.0099.00

Menuja Kryesore