• Blender për fruta

  Pajisja universale e mbarështimit të perimeve është një projektues i mahnitshëm posaçërisht për të kursyer kohën tuaj në kuzhinë. Kjo pajisje është më e mirë për të copëtuar qepë, kungull i njomë, speca, selino, turshi, domate, vezë të ziera të forta, barëra, djathë dhe fruta me çelësat mahnitëse të çelikut. Kjo pajisje është shumë e lehtë për t’u përdorur,

  Hiqeni atë thikë dhe largohuni nga përpunuesi i ushqimit në kabinet. Nëse doni të gatuani por e urreni sherrjen e përgatitjes dhe të pastroni, do ta doni këtë pajisje në shtëpi për mbushjen e perimeve.
  I pastër, i përshtatshëm dhe praktik
  Precision Inxhinieri moderne
  Prerje çeliku inox Precision Blades Chops Perimet
  Përzieni dhe Bëni Pasta.
  Chops mish.
  Shkatërron akullin.
  Ndërtim i fortë, Ndikim i derdhur plastik

  18.0038.00

  Blender për fruta

  18.0038.00

Menuja Kryesore