• Aromterapi për veturë, pastures ajri

  Aromterapi sjell gezim dhe relaks dhe ndihmon shqisat tuaja: Shikim, dëgjim, pastrues ambienti.
  Nebulizer kompakt dhe i lëvizshëm për udhëtim, dhe në rrugë
  Pastër dhe të freskët, freskuese, sterilizimi dhe pastrim.
  Nxitja e aktivitetit më të madh të trurit, lehtëson ngarjen e lodhjes
  Rotacioni 180 gradë për të bërë humidifikim të plotë

  Frekuenca: 1.5W – 2W
  Lloji: Tejzanor Vëllimi i spërkatjes: 25 ML / orë
  Karakteristikat: Automatik mbyllje, i qëndrueshëm, Portativ, 180 Gradë levizje.
  Kapaciteti: 50ml (Puna për 2 orë)
  Aktualisht pune: 130mah-150mah
  Materiali: ABS, Komponentet Elektronike, Plastike
  Tensioni i punës: DC 12V
  Madhësia e artikullit: 164 x 57 x 56mm

  12.0024.00

Menuja Kryesore