• Aparat i tensionit

  Aparat automatik i krahut për monitorim të gjakut me teknologji digjitale që punon me kristale të lëngët. Metoda Oscillometrike, dhe me vete përmabn aksesorët si: Çertifikata, Banda e dorës, Doracaku i Produktit dhe Qese ruajtese.

  Karakteristikat
  Presioni: 0-299mmHg
  Pulse: 420-200times / min
  Presioni statik: ± 0.4Kpa (± 3mmHg)
  Impuls: brenda ± 5%
  Furnizimi me energji: DC6V (bateri 1.5Vfour AA)
  Magazinimin e temperaturës dhe lagështinë: -20ºC ·· 55ºC
  Temperaturë: Lagështi 10% ~ 95% RH
  Ekrani: 5cm * 8cm 3.8inches

  26.0036.00

  Aparat i tensionit

  26.0036.00

Menuja Kryesore