• Sinbo – Aparat për pancakës

  • Përgatitni pancakes klasike ose amerikane të shijshme dhe të përsosura për ju dhe familjen tuaj
  • Produkt i përsosur për të gjithë dashamirët e pançakësve – makina inovative me pancake Sinbo ju lejon të bëni pancakes me lehtësi në çdo kohë të ditës!
  • Pjatë: 20cm (diametër) e veshur me veshje jo ngjitëse për ta bërë secilën pançakës të gatshme për përsosje
  • Pa djegie dhe pançakës të grisura Nxehtësia në mënyrë të barabartë
  • Dorezë ergonomike për funksionim të lehtë dhe të sigurt
  • Veshje jo ngjitëse për pastrim më të lehtë
  • Fuqia: 650W
  • Tensioni: 220V
  • Udhëzime për përdorim:
  • Ndizni pajisjen dhe lëreni të ngrohet. Ndërkohë përgatisni përzierjen e brumit dhe shtojeni në një tas mjaftueshëm të madh.
  • Sapo pajisja të jetë e ngrohtë, aplikoni përzierjen e brumit në sipërfaqe.
  • Piqni njërën anë dhe pastaj anën tjetër. Përsëriteni derisa të përdoret përzierja.
  18.0036.00

Menuja Kryesore