• Altoparlantë mini music

    100% Diqka e re dhe me cilësi të lartë! Mbështetje për telefon, laptop, kompjuter tablet. Mbështetje e kartës TF (mini mikro kartë). Dizajn modular. Lidhni një seri mini altoparlantësh për performancën . Kutia e zgjeruar (sistemi i zgjerimit të basit) jep një përgjigje më të plotë dhe më të pasur në fund të ulët. Drejtuesi i ri, i madh 45 mm siguron arritje precize për tingullin më të lartë. Mbështetni A2DP, AVRCP, AVRCP, kufje, profil pa duar. Zgjedhja më e mirë për veten ose mikun tuaj. Ju nuk do të zhgënjeheni!

    7.0015.00

    Altoparlantë mini music

    7.0015.00

Menuja Kryesore