• Adapter USB i pajtueshëm me karikues dixhital të identifikimit automatik

  • karakteristika: Cilësi e rreptë, detaje të hollë, një karikues dixhital i udhëtimit i domosdoshëm për një shtëpi moderne.
  • Secili ngarkues me 49 teknologji prodhuese, 26 artikuj të testimit të sigurisë, ndjek rreptësisht testin e keq 72 orë, qëndrueshmëri të lartë.
  • Material për mbrojtjen nga zjarri.
  • Ekzaminim dhe çertifikim i rreptë, produkt me cilësi të lartë.
  • Rryma inteligjente e përputhjes.Karikimi inteligjent, pa një prizë të verbër, çdo gojë është më e shpejtë.
  • Shpejtësia e karikimit USB zërit.
  • Efikasitet i lartë.
  • Të sigurt Compatible është në përputhje me pajisjet iphone dhe android dhe pajisje të ndryshme dixhitale
  • Me kabllot e duhura për lidhje USB, Karikuesin e Telefonit, Pad, Smartphone, Mp4, PSP, GPS, pajisjen Bluetooth dhe tabletët, etj.
  • Informacioni bazë: Modeli: A6702 Lloji: Karikues USB i udhëtimit Inputi: AC100-240V, Maksimumi 800mA Rezultati: USB 5V / 7A, 35W (Maksimumi për gjashtë porte së bashku) Port USB: 6 Porta Ngjyra: Madhësia e Bardhë: 96x95x55mm / 3.78×3.74×2.17in (LxWxH) Porta e përshtatësit: Ju zgjidhni përputhshmërinë: I përshtatshëm për telefona të ndryshëm mobil, iPhone, iPod, iPad, PC tablet, PDA, kufje Bluetooth dhe produkte të tjera dixhitale!
  • Paketa: 1 x Karikues shtëpiak (kabllo USB dhe telefoni i paraqitur në figurë që nuk përfshihet) 1 x Kabllot e Karikimit (Gjatësia: 1.5m / 4,99 Këmbë)
  28.0046.00

Menuja Kryesore