• 8 në 1 TURBO SPREJ ME UJ

  Posedon 8 mënyra spërkatjes, posedon shishe për shampo e cila
  përzihet me ujin dhe formon shkum.
  Posedon fuqi e cila largon cdo lloj papastertie.
  Mund ta përdorni për larje:

  • Për larje vetura
  • Për larjen e Gardheve
  • Për larjen e kafshëve
  • Për ujitje të luleve
  • Për pastrim të pllakave
  • Për pastrimin e pishinës
  • Për pastrimin e vendkalimeve

  Dimenzioni: 43cm x 8cm x 4cm

  12.0032.00

  8 në 1 TURBO SPREJ ME UJ

  12.0032.00

Menuja Kryesore