• Six pack care 6në1,forconi muskujt e juaj leht dhe shpejt

  • Nëse dëshironi të forconi muskujt tuaj thelbësorë.
  • Ajo vjen me një tabelë ushtrimesh për t’ju ndihmuar të përfitoni sa më mirë nga ky sistem .
  • Ekzistojnë gjashtë ushtrime të rekomanduara, por mund të zhvilloni ndryshime që ju përshtaten.
  • Parakrahët dhe Biceps: Ju lehtë mund të ushtroni parakrahët dhe biceps duke u gjunjëzuar në dysheme dhe thjesht duke i shtyrë shufrat poshtë vazhdimisht.
  • Ju mund ta rregulloni tensionin thjesht duke i kthyer pullat për ta bërë sa më të thjeshtë ose aq të vështirë sa dëshironi.
  • Uluni në këmbë: Uluni në jastëk dhe mbështetuni përsëri në doreza.
  • Triceps: Ushtrimi dhe forcimi i triceps tuaj nuk mund të ishte më i lehtë.
  • Uluni në jastëk dhe shtyni poshtë.
  • Shumë efektive. Përsëritja është e mirë për ju. Ju ndryshoni tensionin me një rregullim të thjeshtë.
  • Këmbët: Ka 2 ushtrime për këmbët tuaja.
  • Goditja e gërshërëve në thelb është ulur ose shtrirë dhe shtrirë dorezat duke përdorur këmbët tuaja.
  • Ushtrimi tjetër është ‘biçikleta’. Ju thjesht uleni në një karrige, vendosni këmbët tuaja në shufra dhe ciklin larg.
  • Push Up: Shtytjet janë të shkëlqyera sepse ndjeheni sikur po ndihmoni pak nga dorezat nën mesin tuaj dhe në të njëjtën kohë ju merrni ndjenjën e punës së krahëve dhe stomakut.
  • Përfundim: Nëse hapësira është çështje kjo six pack care është për ju.
  • Gjithashtu mjaft e vogël dhe mjaft e lehta për të udhëtuar me ju në biznes ose pushime.
  • Njëzet minuta çdo ditë do t’ju japë një shkëlqyer të gjithë stërvitjen.
  60.0075.00

Menuja Kryesore