• Kamerë VR 360 shkallë

  Kjo kamerë VR 360 shkallë është projektuar posaçërisht për mbikëqyrje në rrethana të brendshme pa akses interneti, Ndërtimi në modulin celular, ky aparat punon me vetëm një kartë SIM. “Lent Fisheye” me 360 gradë kënd të gjerë shikimi, “LEDs Array” japin bardh & zi vizion nate, deri në 15 metra. Mikrofoni i integruar, mund të zë tinguj brenda 100 metra katrorë, komunikim me dy mënyra audio. Mbështetni më shumë kartën 128GB, Mbështetje P2P, Monitor nga Smartphone, Tablet dhe Kompjuter, Apple, Android dhe Windows.

  Karakteristikat
  Mega Pixel – 1.3MP
  Rezolucioni – 1280 × 960 960P
  Lente – Fisheye lente 1.4.4mm kënd vizuale: 360 °
  PTZ – Elektronike PTZ horizontale: 0 ° ~ 360 °, vertikal: -90 ° ~ 90 °
  Dita / Nata – Auto
  Videoja Stream – HD (960P)
  Audio – Vet adaptim
  Magazinim – Mbeshtetje e kartes Micro SD (max 32G)
  Distancë IR – 10M
  Konsumi – 3W (MAX)
  Fuqia – DC 12V 1A
  Dimension – 168mm * 155mm * 155mm
  Pesha bruto – 0.4 kg

  34.0050.00

  Kamerë VR 360 shkallë

  34.0050.00

Menuja Kryesore