• SATAGOOD 1/2 ,24 copa çelësash vanadium kromi

    • Bërë nga çeliku i vanadiumit të kromit me cilësi të lartë, performancë e shkëlqyeshme e rezistencës ndaj konsumimit, 24 copë të përforcuara plotësisht dhe të qëndrueshme përfshin një koleksion të lidhjeve më të njohura, gur rrotullues, etj.
    • Çelësi i raketës mund të rregullojë drejtimin pozitiv dhe negativ, shiriti i zgjerimit shton gjatësinë bashkimi ju jep një kënd më të mirë në një hapësirë ​​të kufizuar.
    • Përdoret për shtrëngim ose lehtësim, i zbatueshëm për shumicën e bulonave, vida makinash, automobilistik, mekanik, motor etj.
    • E përsosur për mjeshtër, teknik shërbimi, teknik fabrike, punëtor ndërtimi, mekanik, dyqan dyqani, gjithashtu një mjet i shkëlqyeshëm për ta pasur në shtëpi, garazh dhe punëtori.
    30.0054.00

Menuja Kryesore