• Refrigator 12L

  Një frigorifer portativ është një aplikim i ëndrrës për ata që janë në lëvizje. Frigoriferi është mjaft i vogël për t’u përshtatur në shumicën e automjeteve pa marrë shumë hapësirë. Fakti që ai mund të transportohet në mënyrë të lehtë e bën atë një investim të shëndoshë për ata që gëzojnë udhëtime, si dhe kampe. Që të mbani artikuj të freskët është e rëndësishme, veçanërisht nëse ato janë sende që duhet të jenë të ftohta pandërprerë. Komoditeti i përgjithshëm i një mini frigoriferi që mund të merret me ju, çon shumë njerëz për të marrë vendim për pushimet e tyre.

  Karakteristikat
  Temeperatura nga -10°C ~ 65°C
  Vëllimi efektiv: 12 litra
  Materiali: ABS plastike
  Tensioni i vlerësuar: AC 220V ose DC 12V
  Fuqia nominale: ftohje 72W, ngrohje 65W
  Përmasat: Gjatësia 40 × gjerësi 28 × 29 cm e lartë

  37.0050.00

  Refrigator 12L

  37.0050.00

Menuja Kryesore