• Mini Dylbi

  Dizajn me fokus të dyfishtë, fokusim i lehtë, imazhe që përdorin film të plotë optik, mundësi të varur nga cilësia e dritës, tip ngjyre.
  I rehatshëm për t’u parë, shikim i gjatë pa lodhje të syve
  Optika ka një version të azhurnuar të AR të gjelbër, aftësia e fokusit të dyfishtë
  Optika me shumë qëllime garanton transmetim dhe shkëlqim superior të dritës.
  I papërshkueshëm nga uji dhe i mjegullt: pasqyra është plot me azot me pastërti të lartë, i papërshkueshëm nga uji dhe anti-mjegull.
  Mund të përdoret në shi dhe ambiente të lagështa.
  I përshtatshëm për natyrë, golf, gjueti, kampe, shëtitje, peshkim, shikim zogjsh, koncerte, gara sportive, etj.

  14.0028.00

  Mini Dylbi

  14.0028.00
 • Llambë dore origjinale 200mAh 200mAh 800m-1km (100% foto e vërtetë)

  Paketa: x2 origjinale 3.7v 2000 mAh bateri Li-jon; Llambë shtesë LED 5W LED; Karikues i papërshkueshëm nga uji X1; Manuali i produkteve X1
  Pesha: 285g pa bateri
  Koha e tarifimit / Koha e funksionimit: 8h / 4-6h
  Gama: 800m-1km
  Solidat: Allozet e qëndrueshme Intensive Al + Class A
  Pamja: Makineria CNC precize me 4 boshte, trajtim i trashjes me oksidimin e anodës , titan i zi
  Llambat LED: Llambat LED origjinale CREE nga Amerika
  Bateria: Bateri 2A me fuqi të plotë 2A
  i papërshkueshëm nga uji

  FALAS BATERI REZERVE DHE DRITE

  32.9944.99
 • TAC mjeti çelik inox 18-në-1 mjet i shumfisht

  • Materiali: çelik inox
  • Madhësia: 16 * 9.5 * 3cm
  • Me peshë (376 gram) për të krijuar forcë të mjaftueshme për mjetin maksimal të çekut të integruar
  • Dizajni i çelikut është shumë i qëndrueshëm dhe i dizajnuar të zgjasë
  • Madhësia: 6.3 inç i gjatë i ngjeshur; Pesha: 376 gram (13,1 oz)
  16.0040.00
 • Doreza me dritë

  GLOVELITE është e përkryer për të inspektuar hapësira të ngushta dhe është e natyrshme për ndriçimin në kokë kur nevojiten nivele të ulëta të lumenjve për të ruajtur vizionin e natës dhe për të mbajtur shikimin e shkëlqyeshëm. E disponueshme në LED të bardhë për shkëlqim maksimal. Ndërtuar nga një hollë e hollë 0.5mm e zezë me një pëlhurë të butë të rrobave, GLOVELITE shtrihet në mënyrë të qetë mbi dorën tuaj dhe qëndron i vendosur. Bateritë GLOVELITE zgjasin më shumë se 8 orë në mënyrë të vazhdueshme “në” dhe dukshëm më të gjatë nëse përdoren me ndërprerje.

  Karakteristika
  Dy LED drita të vegjël të prodhimit të bardhë – në gishtin drejtues dhe thumb.
  Mjaft e ndritshme për të parë projektet afër.
  Përshtatet në dorën tuaj, madje edhe mbi dorashka.
  Majë të xhveshur të gishtave, të lira për të kapur, shtypur ose për të përdorur ekranin me prekje.
  Nuk laget nga djersa.
  Shtrirje e shpejtë e tharjes.
  Rezistent ndaj ujit – jo për zhytje, por të sigurt për kushtet në bord.

  8.0015.00

  Doreza me dritë

  8.0015.00
 • TAC Syza ushtarake HD

  Shfaq ngjyrat e pastra dhe kap cdo lloj ngjyre ndonjë objekti të vogël

  10.0030.00

  TAC Syza ushtarake HD

  10.0030.00

Menuja Kryesore