• Sigurim shtëpie me interkom kompleti i dyerve me video pa tel

  • Monitor në kohë reale –
  • Porta jonë pa tel video mund të shohë, dëgjojë dhe bisedojë me këdo në derën tuaj në kohë reale, duke e bërë familjen tuaj më të sigurt.
  • Imazhe – Me një ekran me ngjyra TFT 7 “, monitori i brendshëm mund të kapë automatikisht dhe të ruajë deri në 100 imazhe me datën dhe kohën.
  • Vizioni IR Night – i pajisur me sensor IR dhe LED, kamera mund të ndizet automatikisht drita për t’ju dhënë një pamje të qartë të natës.
  • Përdorni me bateri ose energji elektrike
  • Komplet e intercom-it të dyerve të telefonit mund të përdoren me bateri ose energji elektrike.
  • Ju mund të përdorni energji për të ngarkuar baterinë kur bateria është pa energji elektrike
  • Kontrolli i bllokimit
  • – Kontrolloni bravat e energjisë direkt nga monitori i ngjyrave për sigurinë dhe komoditetin e shtuar
  • Përmbajtja e paketave:
  • Monitor i brendshëm
  • 1 X 7-inç Dera e jashtme
  • 1 X HD
  • 1 X Adapter i rrymës së kamerës së jashtme
  • 1 x USB Adapter elektrik për Monitor të Brendshëm Bateri
  • 2 X BL-5J Qese
  • 1 X me vida dhe kapëse
  • 1 X Mbulesë kundër shiut 1 broshurë
  152.00180.00
 • Alarm sigurie me wireless

  Wireless GSM anti-vjedhes e sistemit elektronik të alarmit është një paralajmërues inteligjent inovativ pa tel i lëvizshëm, duke integruar teknikat e përpunimit të sinjalit digjital GSM dhe mikroprocesorin e importuar STC dhe një shumëllojshmëri të teknologjive, përfshirë lexuesin e zërit dixhital, anglisht SMS, kodin e mësimit etj.
  Karakteristika
  4 kabllo dhe 6 zona të mbrojtjes me valë;
  Mund të paracaktojë dhe të ruajë 6 telefonata zanore dhe 3 telefona mesazhesh;
  Auto-dial i numrave të paracaktuar;
  Ndërfaqe dypalëshe në distancë;
  Telefoni (telefon celular) programimi i telekomandës;
  3 grupe të krahut timing dhe çarmatosur;
  Regjistrimi i mesazheve automatike 10 sekondash;
  Mbani rekordin e historisë së alarmit për referencë të lehtë;
  Funksioni i kontrollit me një çelës: Nga krahu, krahu i shtëpisë, krahu i largët;
  Në kohë reale, vonesa, 24 orë, programimi i zonave mbrojtëse të anashkalojë;
  Bateria e integruar NI-HI e ringarkueshme.
  Paketa përfshin:
  Paneli i alarmit x 1,
  PIR Motion Detector Wireless x 1,
  Sensori i derës / dritares pa tel x 1,
  Kontrolluesi i largët x 2,
  Sirenë me tela x 1.

  Tensioni i hyrjes: DC9V ~ 12V
  Aktualisht Aktual: <55mA
  Alarmi aktual: <450mA
  Frekuenca Wireless: 315 / 433.92MHz, 2262 / 4.7MO
  Frekuenca GSM: 900/1800 / 1900MHz
  Bateri rezervë: NI-HI AAA * 6 DC7.4V
  Niveli zhurmes: 110dB

  70.0083.00

  Alarm sigurie me wireless

  70.0083.00

Menuja Kryesore