• Oksimetër i pulsit të gishtit

  Përcaktoni me saktësi SpO2 (nivelin e ngopjes së oksigjenit në gjak), pulsin në 10 sekonda dhe shfaqeni atë në mënyrë të përshtatshme në një ekran të madh dixhital LED.
  Për adhuruesit e sportit si alpinistët, skiatorët, bikers ose cilindo që është i interesuar të matë SpO2 dhe rrahjet e zemrës së tyre.
  Leximi është i thjeshtë, thjesht vendoseni në gishtin tuaj dhe ndizni atë me shtypjen e një butoni.
  Punon për moshat 12 vjeç e lart.

  20.0040.00
 • Termometri dixhital , kontrolloni temperaturën e fëmis juaj duke shmang prekje në lëkurë

  • Parimi i një termometri pa kontakt është përdorimi i sondës për të zbuluar temperaturën e lartë të trupit të njeriut.
  • Vetëm 1 sekondë do të tregojë temperaturën.
  • Përparësitë e një termometri
  • termometri dixhital
  • Sonda precize,
  • saktësia ± 0,2. 2
  • Mund të masë temperaturën e trupit për vetëm 1 sekondë
  • Tre ngjyra për të treguar temperaturën e saktë: jeshile – normal portokalli – ethe të vogla e kuqe – e lartë
  • Shmangni lëkurën me prekje, një standard i përshtatshëm për fëmijën
  • Set i ruajtjes 50 7.
  • Kthesë automatike
  • Kaloni në ℃
  30.00
 • Aparat i tensionit

  Aparat automatik i krahut për monitorim të gjakut me teknologji digjitale që punon me kristale të lëngët. Metoda Oscillometrike, dhe me vete përmabn aksesorët si: Çertifikata, Banda e dorës, Doracaku i Produktit dhe Qese ruajtese.

  Karakteristikat
  Presioni: 0-299mmHg
  Pulse: 420-200times / min
  Presioni statik: ± 0.4Kpa (± 3mmHg)
  Impuls: brenda ± 5%
  Furnizimi me energji: DC6V (bateri 1.5Vfour AA)
  Magazinimin e temperaturës dhe lagështinë: -20ºC ·· 55ºC
  Temperaturë: Lagështi 10% ~ 95% RH
  Ekrani: 5cm * 8cm 3.8inches

  26.0036.00

  Aparat i tensionit

  26.0036.00

Menuja Kryesore