• Refrigator 12L

  Një frigorifer portativ është një aplikim i ëndrrës për ata që janë në lëvizje. Frigoriferi është mjaft i vogël për t’u përshtatur në shumicën e automjeteve pa marrë shumë hapësirë. Fakti që ai mund të transportohet në mënyrë të lehtë e bën atë një investim të shëndoshë për ata që gëzojnë udhëtime, si dhe kampe. Që të mbani artikuj të freskët është e rëndësishme, veçanërisht nëse ato janë sende që duhet të jenë të ftohta pandërprerë. Komoditeti i përgjithshëm i një mini frigoriferi që mund të merret me ju, çon shumë njerëz për të marrë vendim për pushimet e tyre.

  Karakteristikat
  Temeperatura nga -10°C ~ 65°C
  Vëllimi efektiv: 12 litra
  Materiali: ABS plastike
  Tensioni i vlerësuar: AC 220V ose DC 12V
  Fuqia nominale: ftohje 72W, ngrohje 65W
  Përmasat: Gjatësia 40 × gjerësi 28 × 29 cm e lartë

  37.0050.00

  Refrigator 12L

  37.0050.00
 • Refrigator 7.5L

  Një artikull i përsosur për udhëtime në rrugë familjare ose kushdo që shpenzon shumë kohë jashtë shtëpisë dhe merr uri dhe etje në rrugë. Mbrojtja e mjedisit pa ndotjen e fluorit, volumi i vogel, pesha e lehte, jeta e gjate. Motor i qetë që qarkullon ajrin për ftohje / ngrohje. 2 në 1 për përdorim të ftohtë dhe të ngrohtë. Përdor fuqinë 12 volt për të ftohur ose për të ngrohur pije dhe ushqim.

  Karakteristikat
  Kapaciteti: 7.5L
  Materiali: ABS plastike
  Vlerësimi i fuqisë: 35W
  Vëllimi: 6-10L
  Ngjyra: Blu
  Marka: Digoo
  Përmbajtja e paketës: 1 x 7.5L
  Portativ
  Ftohës & ngrohës
  Funksional edhe në makinë

  27.0040.00

  Refrigator 7.5L

  27.0040.00

Menuja Kryesore