Mirësevini në BlejKosova

BlejKosova është një platformë globale e tregtisë elektronike që lidh qindra miliona konsumatorë në të gjithë Kosovën dhe Shqipërin. Megjithatë, ne bëjmë shumë më tepër sesa shesim mallra. Ne po u sigurojmë njerëzve qasje në mallra të përballueshëm. Falë Dëshirës, njerëzit mund të lidhen përmes tregtisë elektronike.

Within our markets, millions of people around the world connect, both online and offline, to make, sell and buy unique goods. We also offer a wide range of Seller Services and tools that help creative entrepreneurs start, manage and scale their businesses. Our mission is to reimagine commerce in ways that build a more fulfilling and lasting world, and we’re committed to using the power of business to strengthen communities and empower people.
400+

Artikuj

350

Aktiv Blerë në BlejKosova

350+M

Shitjet vjetore të mallrave bruto

Zbuloni Udhëtimin e BlejKosova

January 2016
Fillon tregun e shitjeve online
May 2006
Tërheq vëmendjen e klienteve për produktet "Shëndeti dhe Bukuria"
December 2018
Shton investimet deri më 15,000 €
February 2012
Gets launched as online martketplace merchant by Martin Garrix in United States.
September 2015
Gets launched as online martketplace merchant by Martin Garrix in United States.
July 2017
Gets launched as online martketplace merchant by Martin Garrix in United States.

Meet Our Leaders

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Robert Downey Jr

CEO Founder

Awards & Recognition

Industry leaders and influencers recognize Overstock as one of the most trust worthy retail companies in the U.S., ranking high for both customer and employee satisfaction.

Menuja Kryesore