• Koka e dushit me gur joni 30% Shtypje me te lart te ujit

  Merrni lëkurë më të butë, zvogëloni sekretimin e vajit, rrisni qëndrueshmërinë e qelizave, shijoni përvojën e banjës me presion të lartë në banjë me jon negativ të mineralizuar në banjën tuaj.
  Pastron ujin dhe rinovon lëkurën tuaj në vaskën tuaj, duke e përdorur atë eliminon lodhjen, liron dhe ngroh gjymtyrët, dhe çon në një gjendje fantastik.
  Përdor materialin ekologjik ABS, me një dizajn transparent dhe të qartë, me filtër të densitetit të lartë, i cili mund të hiqet për pastrim të lehtë, i përshtatshëm për burra, gra, fëmijë dhe kafshë shtëpiake.

  10.0026.00
 • Stilolapsi spiun me mini Kamer 1080HD, Rekordues Zëri, Video regjistures + MicroSD Kart

  100% markë e re dhe me cilësi të lartë.
  Ruajtje deri në 32 GB përmes kartës micro TF TF (pa përfshirë).
  Shtojcë USB për ta bërë të lehtë transferimin në kompjuter.
  Bateria e integruar e riparueshme.
  Mund të përdoret si stilolaps normal.
  Regjistrimi i videos, si dhe marrja e fotove.
  Rezolucioni i videos: Formati AVI 1920 * 1080 30fps.
  Rezolucion i figurës: 2560 * 1440 format JPG.
  Vjen me një manual përdorimi dhe një kabllo të dhënash USB.

  20.0039.99
 • Koka e dushit me gur joni për lëkurë dhe flokë të thatë

  Merrni lëkurë më të butë, zvogëloni sekretimin e vajit, rrisni qëndrueshmërinë e qelizave, shijoni përvojën e banjës me presion të lartë në banjë me jon negativ të mineralizuar në banjën tuaj.
  Pastron ujin dhe rinovon lëkurën tuaj në vaskën tuaj, duke e përdorur atë eliminon lodhjen, liron dhe ngroh gjymtyrët, dhe çon në një gjendje fantastik.
  Përdor materialin ekologjik ABS, me një dizajn transparent dhe të qartë, me filtër të densitetit të lartë, i cili mund të hiqet për pastrim të lehtë, i përshtatshëm për burra, gra, fëmijë dhe kafshë shtëpiake.

  12.9924.00
 • Ngjitës Flex i fortë i papërshkueshëm nga uji, 6-oz

  Riparoni, lidhni dhe vulosni me lehtësi me ngjitësin e papërshkueshëm nga uji Flex Glue. Ky ngjitës është super i fortë dhe i papërshkueshëm nga uji për një mbajtje të sigurt. Tubi fleksibël 6 oz me madhësi mund të lidhë pothuajse gjithçka që ju nevojitet ta mbyllni, edhe nëse është e lagësht. Kur përdorni këtë produkt, teknologjia e kapjes së menjëhershme lejon që objektet të mbahen në vend. Shërohet brenda 24 deri në 48 orë dhe arrin forcën e tij përfundimtare brenda 7 ditëve. Kjo ngjitës fleksibël i papërshkueshëm nga uji është aq i fortë sa që zakonisht nuk kërkon ndonjë frenim shtesë, vida. Kur përdorni Flex Glue nuk do të rrjedhë ose pikoj, duke bërë një riparim të pastër dhe të fort. Ky ngjitës është gjithashtu rezistent ndaj mykut. Ngjitës i papërshkueshëm nga uji i Flex Glue mund të përdoret për riparime të ndryshme dhe do të sigurojë vulën dhe forcën përfundimtare.

  • E qëndrueshme, e thjeshtë për t’u përdorur dhe rezistent ndaj ujit
  • Mund të përdoret në sipërfaqe të lagura, në shi apo edhe nën ujë
  • Kllapat që nuk kërkohen (mban menjëherë objektet në vend)
  • Pro Formula është edhe më e fuqishme
  • Pa tretës (erë të butë)
  • Flex Glue 6 oz është rezistent ndaj mykut

  10.9919.00

Menuja Kryesore